neljapäev, 31. märts 2016

Marmin esitleb - ONE ILLUSION


No hei hei kõigile ;) Nagu ikka kombeks, juhtub minuga lisaks draamadele ja ebaõnnestumistele ka väga palju vahvaid asju. Minu juurde jõuab ääretult vingeid inimesi ja pakkumisi koostööks jne. Mõni aeg tagasi sain ma ma postkasti kirja, kus kutsuti mind ühe väga vinge ürituse toetajaks. Lugesin teema läbi ja ega ma kaua ei mõelnud, kuna antud üritusel on väga hea eesmärk - TURVALINE SEKS ja selle sõnumi viimine noortele!

Kõik me oleme olnud noored, teinud vallatusi ja nautinud elu sajaga. Noortel aga tihti pea on pilvedes, emotsioonid möllavad ja ei mõelda enda ega teiste turvalisusele! Paraku on ka juhuseid, kus ei teata nendest asjadest suurt, kus ei juleta rääkida/küsida, või kardetakse olla ebapopulaarne. VIGA! Kui sa hoiad enda ja kaaslase tervist, siis just oledki sa populaarne ja täige äge! 

8ndal aprillil (minu sünnipäeval :D) toimub Tartus Club Illusionis väga vinge pidu ONE ILLUSION!!! Selle peo korraldajaks on agentuur Marmin ja ürituse nimisponsoriks on ONE brand.

Ürituse eesmärk on suurendada noorte/edasijõudnute hulgas teadlikust turvalise seksi kohta. See on üritus, mis tõstab ja kinnitab teadlikkust kvaliteetsest, turvalisest, riske täis vingest elust, selle nautimisest ning edasijõudmisest - enese kaitsmine ning ohtudest teadlik olemine on seksikas ja ainuõige! 

Tegemist ei ole imala ja odava "seksuaalõppetunniteemalise" üritusega, vaid pigem kvaliteetüritus koos väljapeetud sisu ja stilistikaga. Tartusse tuuakse tagasi vinge urbani vibe, sest korralike ja stiilipuhaste r&b ja hipp-hopi touchiga üritusi enam naljalt Tartust ei leia. Rõhk on pandud vingete ürituse sõnumilevitajatele, "patroonidele", kelle abil pööratakse tähelepanu elu turvalisusele ning riskidele, millega me iga päev silmitis seisame. Läbi nende sõnumite soovime enda juurde selleks õhtuks kokku koguda just kõige vingemad külalised!

Ürituse leiad: SIIT
Tule attendi ennast peole ja kutsu sõbrad ka!


Sharing is caring, jaga seda ja viime koos TURVALISE SEKSI noortele!






1 kommentaar: